Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: “İstanbul’da 1086 Konutu Hak Sahiplerine Teslim Ettik”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinde kentsel dönüşüm kapsamında 1.086 konutu hak sahiplerine teslim etti. İstanbul’u afetlere karşı dayanıklı hale getireceklerini ifade eden Bakan Mehmet Özhaseki, “İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Kararlıyız; İstanbul’daki sağlıksız yapı stokunu kentsel dönüşümle, belediyelerle el ele vererek yenileyeceğiz. vatandaşlarımız.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un dört bir yanında riskli yapıları dönüştürerek vatandaşlara sağlam ve güvenli konutlar sunmaya devam ediyor. Bakanlık, İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi’nde 688, Beyoğlu’nun Sütlüce ve Örnektepe Mahallelerinde 398 konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim etti.

İstanbul’u afetlere karşı dayanıklı hale getireceklerini belirten Bakan Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizdeki sağlıksız yapı stokunun yenilenmesi ve güvenli yaşam alanlarının oluşturulması için kentsel dönüşüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinde toplam 1086 konut yaptık, “Peyzaj düzenlemesini ve çocuk oyun alanlarını da tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim ettik. Güle güle. İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kararlıyız; İstanbul’daki sağlıksız yapı stokunu vatandaşlarımızla birlikte yenileyeceğiz” dedi.

İstanbullular Kentsel Dönüşümden Memnun

İstanbul Kağıthane’nin Yahya Kemal Mahallesi ile Beyoğlu’nun Sütlüce ve Örnektepe Mahallelerinde yeni, güvenli ve emniyetli evlerine kavuşan vatandaşlar, kentsel dönüşüm projesinde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Tüm İstanbullulara kentsel dönüşüm çağrısında bulunan vatandaşlar, “Evlerimiz depreme karşı çok güzel, sağlam, sağlam ve eksiksiz. Artık deprem korkusu yaşamadan evlerimizde rahat uyuyabiliyoruz. Asansörü, otoparkı, harika çevre düzenlemesi var, oturma alanlarımız ve havuzlarımız da var.mutfak,banyo ve salon çok kullanışlı ve güzel katlardan balkonlara kadar herşey üst düzey malzeme ile yapılmış.Kentsel Dönüşüm gerçekten güzel bir şey istanbulda herkes karşıda olsun istiyorum Türkiye, kentsel dönüşüm yaptırsın, konutlarını yaptırsın. Allah devletimizden ve TOKİ’den razı olsun. İklim Değişikliği Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu